Nu ik 2,5 jaar actief ben als zelfstandig vastgoedspecialist, is daar eindelijk mijn huisstijl, logo en website! Is het voor jou ook herkenbaar dat alles in één keer tegelijk komt zodra je start als ondernemer? En dat je soms met je handen in het haar zit met de vraag: “Hoe gaan we dit nou weer realiseren en vormgeven? Hoe zet ik mezelf in de etalage als vastgoedvrouw?”

Ik ben voorzien van een aardig groot netwerk, en toch is het soms zoeken naar de juiste speld in de hooiberg. Te connecten met díe persoon waarmee je echt een klik hebt (of krijgt). Niet alleen commercieel gezien in relatie tot vastgoed, maar juist ook als startende ondernemer. Want in vastgoedland weet ik mijn weg wel te vinden, weet ik hoe de hazen lopen. Maar voor het etaleren van mijn expertise als vastgoedvrouw, is juist weer heel andere kennis nodig. Perikelen waar iedere zelfstandig ondernemer ongetwijfeld mee te maken krijgt.

‘Zit er iets in mijn… neus?’

Tijdens mijn allereerste fotoshoot voel ik me toch ineens heel klein en kaal. Alsof er een vergrootglas op je ligt zoals je vroeger een spin aan het onderzoeken was. Of de stippen telde op de rug van een lieveheersbeestje. Ineens worden alle elementen uitvergroot en letterlijk uitgelicht. Het wordt indringend en persoonlijk. Waar sta je nou eigenlijk voor? Hoe straal je dit uit? Waarom moeten bedrijven met JOU samenwerken? En hoe kan JIJ hun organisatie of team nou écht helpen naar de next level? En hoe zet je dit vervolgens om naar woorden en vertaal je dat naar projecten en referenties? Want het is leuk dat ik weet hoe en waarom ik doe, wat ik doe. Het is nog leuker als mijn (potentiële) opdrachtgevers kunnen zien wat ik voor elkaar box. Show dont’t tell!

‘Het is ontzettend mooi en leuk om mensen aan te spreken voor referentiemateriaal. En hun feedback te lezen over hoe ze jou (mij) zien. Heel erg leerzaam en mooi om te weten dat zij mij zien, zoals ik me ook daadwerkelijk voel en waar ik voor sta.’

De eerste stap is gezet: de website! En er zullen nog velen volgen. Wil je je aanmelden voor een referentie of project die wij samen hebben gedaan of wil je gewoon kennismaken en weten waar ik voor sta? Laat het mij weten via een reactie onder dit artikel of bezoek mijn website: www.dallingarealestate.com. Ik kijk uit naar je bericht!

De output van deze eerste stap als ondernemer was niet tot stand gekomen zonder de inzet van deze prachtige mensen: een groot dankjewel voor het doorzettingsvermogen en oneindig veel inspiratie aan @MonaraAlberg. De huisstijl van Dallinga Real Estate en mijn logo zijn gemaakt door @PatrickvanZwieten. De website heeft @BasGerritsen in rap tempo online gekregen. En de mooie persoonlijke foto’s zijn van de hand van @Ingrid Goudswaard en natuurlijk dank voor de super leuke locatie in Rotterdam en ontvangst van het team Julia @JULIA van @KoenColvoort. Mijn dank en waardering voor jullie inzet, energie en expertise is bijzonder groot. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *